сите категории

за нас

Дома>за нас

ЗА НАС


Tangshan Jinsha Combustion Heat Energy Co.,Ltd. основана во март 2000 година. Нашата компанија зафаќа површина од повеќе од 50000 ㎡. Тоа е високотехнолошка компанија специјализирана за дизајн, производство и продажба на термичка опрема за согорување и металуршки уред за согорување. Во моментов, нашата компанија успешно котира на Новиот пазар преку шалтер, NEEQ: 870389.

Производите на компанијата вклучуваат пламеник, печка со топол воздух, уред за печење, факел и потпорен контролен систем. Иновацијата е душата на претпријатието, Ние секогаш се фокусиравме на истражување и развој на нови производи и поседувавме над 26 национални технологии за патенти.

Како што се шири областа за продажба на производи, нашите производи се извезуваат во Кореја, Виетнам, Индонезија, Индија, Иран, Катар, ОАЕ, Казахстан и така натаму, кои добија високи пофалби од нашите странски клиенти.

Нашата компанија располага со над 300 видови на машинска опрема. Имаме сопствен независен центар за истражување и развој на технологијата на согорување и поставивме специјализирана физичка лабораторија и полигон за тестирање на согорување.  

Нашата компанија строго го контролира квалитетот на производите. Ние го поминавме ISO9000. Сите производи поминуваат строги процедури за само-инспекција.

Со нетрпение очекуваме да соработуваме со глобалните клиенти! Заемната корист е наша заедничка цел!

нашата фабрика


f1
f2
f3
f9
f4
f5
f6
f7
f8
f10

Соработка